• Organiseer een lezing of workshop over opvoeden


    Lees meer
Workshops voor bedrijven en instellingen

Leuker en makkelijker opvoeden

We zijn dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze. Behalve leuk is opvoeden ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen volgen elkaar in rap tempo op. Aan ons om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Daarom is een beetje inspiratie bij al die uitdagingen soms best fijn en handig!

Pubers zijn leuk

Wat schuilt er achter het dwarse en stoere gedrag van pubers? Wat gebeurt er in de puberteit? En vooral: hoe ga je daar als ouder nou wel en niet mee om? Wat moet je anders doen dan bij jonge kinderen en hoe kun je de lol weer inzien van je worstelende puber? Kortom: hoe overleef je samen die ‘vreselijke’ puberteit?

Opvoeden zonder straffen en belonen

Er gaan steeds meer geluiden op om op te voeden zonder belonen en straffen. Ik ben er ook een voorstander van en vertel in deze interactieve lezing wat de kanttekeningen van straffen en belonen zijn en wat het oplevert als je het anders aanpakt. En natuurlijk leg ik uit hoe je dat kunt doen!

Zelfvertrouwen stimuleren

Als ouder kan je een hele belangrijke rol spelen bij het stimuleren van zelfvertrouwen van je kind. Ik laat zien hoe  én geef tijdens deze lezing veel praktische tips waar ouders meteen mee aan de slag kunnen gaan.

Omgaan met emoties

Het valt niet mee, dat reageren op emoties van je kind. In deze lezing leer ik ouders hoe ze kunnen omgaan met de emoties van hun kind én die van zichzelf. Het resultaat: minder conflicten en meer gezelligheid thuis.

Belangstelling voor een workshop of lezing?

Voor alle standaard lezingen en workshops van twee uur geldt een tarief van €995,- exclusief BTW en reiskosten. Elke lezing kan (voor maximaal 35 personen) ook als workshop gegeven worden. Ook een lezing of workshop op maat behoort tot de mogelijkheden.

Voice-over en videoproducties

Ik heb meegewerkt aan verschillende videoproducties. Voor de NTR aan een aflevering over heimwee voor ‘Huisje, boompje, beestje’, aan de DVD ‘Eetplezier en beweegkriebels’ van het Voedingscentrum en voor Consument en Veiligheid aan een DVD over pubers en risicovol gedrag.

Congressen en debatten

Ik heb meerdere lezingen gegeven op congressen of beurzen (bijvoorbeeld de Jonge Gezinnen Beurs). Daarnaast ben ik inzetbaar als dagvoorzitter op congressen.

Tischa maakt een koppeling tussen wat ze vertelt en de praktijk.
Ben je overtuigd? Wil je meer weten?

Neem contact met me op

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Workshop of lezing op maat

Heb je zelf een idee voor een workshop of lezing? Wil je een speciaal thema behandelen? Ik denk graag met je mee hoe we een op maat gemaakt programma kunnen samenstellen!

Veelgestelde vragen

Voor hoeveel personen zijn deze workshops en lezingen?

Voor groepen tot 30 personen is het een workshop; bij groepen groter dan 30 personen wordt het een interactieve lezing.

Wat zijn de kosten?

De prijs van een workshop of lezing is op aanvraag en afhankelijk van je exacte wensen. Neem contact met me op, zodat we de details kunnen bespreken.