PODCAST: DEEL 1 Pubers en peuterpubers: de opvoedlessen van Tischa Neve

Ik Ken Iemand Die… een podcast maakt over opvoeden en ouderschap! En dat is Nynke de Jong. Samen met haar vrienden Alex van der Hulst, Hanneke Hendrix en Anne Janssens interviewt ze (ervarings-)experts om superhandige opvoedtips te ontfutselen. En ze delen natuurlijk sterke ‘Ik ken iemand die…’ verhalen met elkaar.

PODCAST – 00:51:50 met Tischa Neve en ‘Ik Ken Iemand Die’

Met mond open hebben Hanneke de Jong, Alex van der Hulst & Hanneke Hendriks van ‘Ik Ken Iemand Die’ geluisterd naar Tischa. Mind was blown. Zelden hebben Hanneke, Alex, Anne en Hanneke zo weinig gepraat in een aflevering. Dat komt door opvoedkundige Tischa Neve. Pak je pen en papier er maar bij, want er volgen toch een paar waanzinnige opvoedlessen!

Ze vonden alles wat Tischa zei zo interessant dat ze besloten hebben (bijna) het hele gesprek te laten horen. Dat was vrij lang, dus ze hebben het in tweeën geknipt. Dit is deel 1, deel 2 volgt snel!

Oh, en heb je een goed verhaal dat je met hen wil delen? Laat het hen weten door een voicemail in te spreken op 06 81804297. Of mail hen, met je verhalen of met vragen. Het mailadres is ik@dagennacht.nl.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *