Producten rondom opvoeden: Kletsboek

Tijdens mijn werk als opvoedkundige krijg ik regelmatig de vraag welke goede opvoedboeken er zijn. Ik heb al eens een artikel geschreven over vier van mijn favoriete boeken over opvoeden. De komende weken zal ik nog een aantal van mijn favoriete opvoedboeken en -producten bespreken, waarvan ik denk dat ze handig of nuttig zijn bij het opvoeden van je kinderen. Iedereen kan opvoeden, zeker met een beetje hulp en inspiratie van anderen.

boek over opvoeden

Kletsboek – Mickal Janssen

Het ‘Kletsboek’ van Gezinnig is een invulboek voor kinderen vanaf groep 3 en hun ouders. Met verrassende vragen, leuke lijstjes en grappige testjes die je samen met je kind invult. Echt leuk voor momenten van een op een aandacht voor je kind.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *