Producten rondom opvoeden: Opvoedkalender

Een weekkalender met 52x inspiratie om opvoeden leuk te houden. Deze vrolijke kalender geeft je week voor week inspiratie om met een kleine twist het leven met kinderen nog leuker te maken. Iedere week een tip, met op de achterkant een uitleg.

opvoedkalender

Ik vind deze opvoedkalender van collega en vriendinnetje Eva Bronsveld echt een aanrader. Handige en leuke tips om het thuis gezellig te houden. Je kunt hem direct bij Uitgeverij Snor bestellen. Ook leuk als kadootje!

Meer producten rondom opvoeden?

Ik krijg als opvoedkundige regelmatig de vraag wat ik goede producten rondom opvoeden en kinderen vind. Ik zet een aantal van mijn favoriete producten en boeken over opvoeden voor jullie op een rijtje.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *