Vakantietip voor mei of juni: Le Mas d’en Haut

Soms kom je op plekken waar je het meteen vanaf minuut 1 heerlijk vindt. En niet alleen jij: ook je kinderen. Le Mas d’en Haut in Frankrijk is zo’n plek. Ik ben er zelf meerdere keren geweest en elke keer weer was het genieten. Eigenaren Paula en Willem weten wat je nodig hebt om een supervakantie te hebben. En niet alleen in de zomervakantie, maar ook in de meivakantie of (voor de ouders van niet schoolgaande kinderen onder ons) in juni. Want na het grote succes van vorig jaar organiseren Paula en Willem dit jaar wederom de Stoere Gezinnen Week in mei. Nieuw dit jaar is de Wilde Peuter en Kleuter Week in juni.

010

Stoere Gezinnen Week 2016

Voor gezinnen die een week lang verzorgd willen worden en graag mee gaan op spannende excursies. Met een boswachter het bos in, grote vuren en boomhutten bouwen, een dropping. Kortom: leuk, een week zonder iPad en andere schermen. Ouders mogen mee of kunnen ervoor kiezen lekker een boek te lezen aan het verwarmde zwembad. En het mooie: zij hoeven een week niet na te denken over boodschappen doen of het eten. Paula en Willem verzorgen drie maaltijden per dag! Je kunt kiezen welke week: van 24 t/m 30 april óf van 1 t/m 7 mei.

Wilde Peuter en Kleuter Week 2016

Zijn je kinderen nog niet schoolgaand? Dan is de Wilde Peuter en Kleuter Week iets voor jou! In de week van 12 t/m 18 juni is Le Mas d’en Haut het domein van de kleinste stoere gezinsleden. Ook deze week staat in het teken van avontuur, speurtochten, hout sprokkelen en genieten van de natuur. En ook in deze week verzorgen Paula en Willem drie heerlijke maaltijden per dag.

Meer weten?

Lijkt het je wat? Kijk dan op de site van Le Mas d’en Haut (klik op ‘special’) voor meer informatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *